Xypex Megamix II

Xypex Megamix laastit

Xypex Megamix I laastia käytetään betonirakenteissa vesitiiveyttä ja kulutuskestävyyttä tuovana kerroksena. Tuote voidaan käyttää Xypex Concentrate tuotteen suojaavana kerroksena ja mahdollistamaan nopean aikataulun korjausratkaisuja korjauskohteissa. 

Xypex Megamix I on ainutlaatuinen sementtipohjainen kuituvahvistettu sekoite sisältäen Xypexin patentoituja vaikuttaja-aineita. Tuotteen sitoutuvuutta voidaan parantaa sekoittamalla se Xycrylic Admixin kanssa. Tuote voidaan asentaa kerralla 1,6 - 10 mm vahvuisena kerroksena. 

Tuotetta voidaan käyttää rapautuneiden betonipintojen korjaukseen vaativissa olosuhteissa, erityisesti altaissa, tunneleissa ja muissa vettä pidättävissä betonirakenteissa. 

Xypex Megamix II on korjauslaasti heikentyneen ja rapautuneen betonirakenteen kasvattamiseksi alkuperäiseen korkoonsa sekä uudelleenpinnoitusta varten. Megamix II on vahvasti alustaan sitoutuva, lähes kutistumaton ja kemiallisesti erittäin kestävä tuote. 
Tuotteella voidaan tehdä 10 - 50 mm vahvuisia kertakasvatuksia. 

Xypex Megamix II soveltuu käytettäväksi betonikorjauksissa kuten puhdas- ja likavesirakenteissa, viemärirakenteissa, merivesirakenteissa, tunneli – ja parkkihallirakenteissa. Tuote on erityisesti kehitetty kohteisiin, jossa tarvitaan suojaa fyysistä ja kemiallista rasitusta vastaan.

Xypex Megamix II + Bio-San on kehitetty betonirakenteen korjaus- ja suojauslaastiksi kemiallista sekä erityisesti mikrobiperäistä rapaumaa vastaan. Mikrobiperäistä rapaumaa esiintyy pääasiassa viemäri- ja likaveden puhdistamorakenteissa.

Xypex Megamix laastien edut:

  • Erinomainen tartunta sekä sitoutuminen betonialustaan
  • Alhainen kutistuminen – kuituvahvistettu
  • Estää suolojen tunkeutumista
  • Heti käyttövalmis, lisää vain vesi
  • Soveltuu vaaka- ja pystypintojen korjauksiin
  • Ei sisällä VOC yhdisteitä
  • NFS 61 juomavesirakenteisiin hyväksytty

Liitteet:

Xypex Megamix II - tekninen esite

Xypex Megamix II + Bio-San - tekninen esite

 

Ota yhteyttä