Etusivu > Ratkaisut > Julkisivut > Rappauspinnat > Rappauslaastit ja tasoitteet

Rappauslaastit ja tasoitteet

Uudelleen rapattaviin kohteisiin voimme tarjota kalkki- sekä kalkkisementtipohjaisia tuotekokonaisuuksia. Paikkarapattaviin kohteisiin tarjonnastamme löytyvät laastit ja ratkaisut vaativimmillekin alustoille. Tuotteet ovat kosteusteknisesti avoimia, suojaavat rakennetta ja tarjoavat erinomaisen maalausalustan Keim maaleille. 

Keim NHL tuotteet ovat luonnollisia hydraulisia kalkkilaasteja. Ne soveltuvat erinomaisesti rakennushistoriallisesti merkittäviin rakennuksiin sekä perinteitä kunnioittaviin rakennushankkeisiin. Tuotteiden hydraulinen osa tulee luonnon epäpuhtaiden mineraalien poltosta eikä tuotteisiin ole lisätty sementtiä. 

Keim Standardputz on monikäyttöinen kalkkisementtilaasti julkisivun rappaamiseen. 

Keim Porosan tuotteet ovat ulkotiloihin soveltuvia suolankeruuominaisuudella varustettuja laasteja joiden tyypillinen käyttökohde on sokkelit sekä kosteuden noususta kärsivät massiivitiilirunkoiset rakennukset. 

Keim Universalputz tuotteet ovat erikoislaasteja jotka ovat tunnettuja vaativien kohteiden rappaustuotteita. Tuotteet ovat kalkkisementtipohjaisia kuituvahvistettuja laasteja, joilla voidaan korjata halkeilleita alustoja, kasettirapattuja julkisivuja, sekä tehdä vaativia ylirappauksia. Tuote saa tartunnan myös vanhaan hyvin alustassa kiinni olevaan maalipintaan. 

Keim Turado soveltuu julkisivujen ylilaastittamiseen ja viimeistelyyn. 

Keim Stucasol on värillinen silikaattilaasti tarjoamaan pitkäikäistä ja mekaanista rasitusta kestävää pintaa julkisivuille. 

Käyttöyhteystuotteet