Etusivu > Ratkaisut > Julkisivut > Rappauspinnat > Rappauspintojen maalituotteet

Rappauspintojen maalituotteet

Rappauspinnoille soveltuvien Keim tuotteiden valikoima on laaja tarjoten vaihtoehtoja aina vuoden 1878 perinteisestä 2-komponenttisesta Keim Purkristalat silikaattimaalista moderneihin 4. sukupolven 1-komponenttisiin dispersiomaaleihin, jotka saavat tartunnan myös orgaanista sideainetta sisältävään alustaan. Yhdistävänä tekijänä kaikille maaleille on kaliumvesilasipohjainen sideaine sekä luonnonkivestä hierretyt pigmentit. Julkisivujen maalituotteeksi soveltuvat Keim maalit ovat mineraalisia, eivätkä muodosta kalvoa julkisivun pinnalle. Tuotteet imeytyvät ja sitoutuvat osaksi rakennetta.

Lue lisää Keim maalien filosofiasta

Keim Purkristalat on aito ja alkuperäinen silikaattimaali. Tuote koostuu sideaineesta, pigmenteistä ja kuituaineesta. Maali kootaan työmaaalla alustan tarpeiden ja olosuhteiden mukaisesti. Maalausratkaisulla savutetaan vuosikymmeniä huoltovapaita ja kestäviä julkisivumaalauspintoja. Tuote on kehitetty vuonna 1878 ja ollut Suomessa käytössä jo 1800-1900 luvun vaihteessa. 

Keim Granital on 1-komponenttinen silikaattimaali epäorgaanisille pinnoille. Tuotteelle on saatavilla erillinen pohjamaali Keim Contact-Plus, joka mahdollistaa tartunnan myös orgaanisella sideaineella maalatuille pinnoille. 

Keim Soldalit ja Soldalit-ME ovat sol-silikaattimaaleja. Tuotteet edustavat uusinta Keim silikaattimaalin sukupolvea. Maaleilla saavutetaan tasainen ja mineraalinen maalausjälki, ne ovat erittäin helppokäyttöisiä sekä sävykylläisiä. Maalausalustaksi tuotteille soveltuvat uudet puhtaat alustat sekä vanhat paikakkorjatut sekä maalatut alustat. Tuotteilla saadaan tartunta myös orgaaniseen maali- ja tasoitepintaan. 

Keim Romanit on perinteinen Keski-Eurooppalainen kalkkimaali joka koostuu sammutetusta hautakalkista. Tuotteen säänkestoa on parannettu pellavaöljyllä. Tuote mahdollistaa laajan värivalikoiman kalkkimaalattaviin kohteisiin.  

Käyttöyhteystuotteet