Etusivu > Ratkaisut > Uimahalli

Uimahalli

Sulin Epoksijärjestelmä - Ratkaisu betonirakenteesta laattasaumaan uimahallirakentaimisessa.

Ratkaisumme perustuu kokonaisvaltaiseen epoksipohjaiseen tuotesarjaan, joka on kehitetty uimahallirakentamisen tarpeisiin jo 70-luvulla.

Edustamme pitkää käyttöikää ja matalia ylläpitokustannuksia. Tuotteillamme kunnostettussa Helsingin Töölön Uimahallissa saavutettiin yli 35 vuoden elinkaari ennen allastilojen modernisointia.  

Laadukkaat materiaalit ovat avainasemassa, kun tavoitteena on rakennusteknisesti toimiva ja pitkän elinkaaren ratkaisu. Laatoituksen kokonaisuuden heikoimmat kohdat ovat usein joko laattojen saumat, kiinnityslaasti tai vedeneristyskerros. Nykyään on tunnistettu eriasteisia ongelmia myös altaiden betoniosissa, esimerkiksi alkalikivianesreaktio. Tämän takia onkin syytä kiinnittää erityistä huomiota sekä laatoittamisessa käytettävien materiaalien ominaisuuksiin että allasbetonin koostumukseen ja tiiveyteen. Voit lukea alkalikivianesreaktiosta teknisten uutiskirjeiden osiostamme.

Kilohinnaltaan ostohetkellä edullisin kertaratkaisu voi osoittautua loppukäyttäjälle monin verroin kalliimmaksi kokonaiskustannuksiltaan. Panostamme tuoteratkaisuissamme pitkän elinkaaren ratkaisuihin, jotta märkätilojen ja allasrakenteiden huoltotoimenpiteet pysyvät minimissään ja uimahallin tilat ovat asiakkaalle käytettävissä. Tilaajalle tämä mahdollistaa katkeamattoman liiketoiminnan.

Nykyisin uima-allas projekteissa valettaessa uusia altaita tai allasrakenteita, käytetään allasvalun lisäaineena Xypex Admix tuotetta. Tuote tiivistää betonin kapilaaritiehyet ja sillottaa mikrohalkeamat tarjoten varmemman alustan uima-altaan laatoitusratkaisulle.

Tueksesi tarjoamme teknisen neuvonnan.

Sulin Epoksijärjestelmään kuuluu seuraavat tuotteet:

Sulin Epoksihartsi Tuotteella pohjustetaan betonipinnat ennen muiden kerrosten asentamista. 
Sulin Täyttömassa Täyttömassalla toteutetaan tarvittavat alustan kasvatukset ja oikaisut. 
Sulin Notkea Saumausmassa Notkealla Saumausmassalla toteutetaan allastiloissa vedeneristys, tuotteella voidaan myös pinnoittaa varo- ja ylivuotoaltaat.
Sulin Kiinnitys- ja Saumausmassa Sulin Kiinnitys- ja Saumausmassalla toteutetaan laattojen kiinnittäminen sekä saumaaminen.

Kuvat

Käyttöyhteystuotteet